Kézzel készült ékszerek, minden alkalomra!

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

+36309934543  (munkanapokon 08-16 óráig)

 

Gyűrűméret

 

Hogyan válassz megfelelő gyűrűméretet?

Biztosan felmerül a gyűrűméret kérdése, amikor éppen karikagyűrűt vagy ajándékot keresel. A legmegfelelőbb kinézet és stílus mellett ez az egyik legfontosabb kérdés!

Nagyon fontos, hogy ne otthon mérd meg különböző technikák és praktikák segítségével. Ugyanis a legtöbb esetben eltérő méretet fogsz kapni ,mint ami valóban kellene! Ennek oka, hogy 1-1 méret között csupán néhány tized milliméter különbség van. Ezt egy vonalzóval vagy mérőszalaggal lehetetlen pontosan megmérni.

- Amennyiben van rá lehetőség, úgy budapesti bemutatóhelyünkön segítünk kiválasztani a lehető legmegfelelőbb gyűrűméretet!

 

- Ha erre semmiképpen sincs lehetőség, akkor szoktuk ajánlani, hogy érdemes segítséget kérni egy, a közelben lévő ékszerüzletben. Persze ez egy alternatív lehetőség és még ebben az esetben is lehet eltérés a gyűrűméreteknél.

- Ajándék esetén már nehezebb a helyzet. Sajnos nincs tökéletes praktika arra, hogy miként lehet titokban megmérni párunk ujját. A meglévő gyűrű elhozatala egy kis időre megoldás lehet (amennyiben van ilyen), de érdemes átgondolni, hogy az ékszerdobozban lévő korábbi gyűrű miért is került oda? - A legtöbb esetben pont azért, mert már nem megfelelő a gyűrű mérete!

- Online történő rendelésed esetén sincs azonban mitől tartanod! Nem megfelelő méretválasztás esetén lehetőséged van egyszeri, ingyenes méretváltoztatásra, amennyiben az adott gyűrű visszajut hozzánk!
Ezt a lehetőséget a kézhezvételt követően 10 napig biztosítjuk ingyenesen, utánna 4-5000 Ft méretreigazítási díjat számolunk fel gyűrűnként.

- Természetesen a méretreigazítás évekkel később is szóba jöhet, hiszen ujjaink mérete sok-sok év elteltével általában változni szokott. Legyen szó nemesacél, titán, damaszkolt acél, ezüst, arany vagy akár kerámia ékszereinkről, a méretreigazítás megoldható! - Szóval felejsd el az aggódást emiatt, hiszen mottónk is az, hogy nincs lehetetlen!